ILC hálózat / ILC network: 

Angol nyelvtanfolyam cégeknek

Az utóbbi időben rohamosan megnőtt az angolul beszélő munkatársak iránti igény a munkaerőpiacon. Ezzel kapcsolatban iskolánk egy speciális programot kínál Önöknek.

Beszédcentrikus -módszerrel tanítunk, amely a Cambridge Egyetem felmérése szerint a leggyorsabb és leghatékonyabb nyelvoktatási módszer. Ezt a módszert London egyik legnívósabb magániskolájában fejlesztették ki. Lényegesen több szót használ egy óra alatt, mint a hagyományos módszerek, ezáltal negyedannyi időt kell szánni a tanulásra. Több angol felmérés is igazolja, hogy a beszédcentrikus módszerrel gyorsabban lehet megtanulni beszélni, de ennek feltétele a rendszeres jelenlét az órákon.

A Cambridge First Certificate vizsga eléréséhez 160 óra is elegendő lehet, ez nemcsak a tanfolyamon eltöltött időt, hanem a ráfordított összeget is egynegyedére csökkenti.

A beszédcentrikus módszer alkalmazása mellett, egyénileg összeállított, a cég tevékenységével kapcsolatos szakszavak oktatását is ajánljuk.

A foglalkozások csak angolul folynak. Kizárólag szakmailag elismert tanárokat foglalkoztatunk, ezáltal magas színvonalú oktatást tudunk biztosítani. A tanárok többsége amerikai, illetve angol nemzetiségű, mindegyikük több éves tanítási tapasztalattal rendelkezik. A nyelvtanárok folyamatos cseréje lehetővé teszi, hogy a diákok különböző akcentusokkal és kiejtéssel ismerkedjenek meg.

Mivel arra törekszünk, hogy minden igényt kielégítsünk, készek vagyunk akár irodai órákat is tartani, sőt kedvező fizetési feltételeket is biztosítunk. A tanfolyam megkezdése előtt szívesen tartunk bemutatóórát, hogy személyesen is megismerjék, miben más a beszédcentrikus-módszer oktatási stratégiája.
A tanítás megkezdése előtt az iskola egy írásbeli és egy szóbeli szintfelmérést tart.

Külföldiek részére magyar nyelvtanfolyamot is ajánlunk.

  • Hosszabb idejű befizetés esetén kedvezményesebb árakat biztosítunk. 
  • Iskolánkban könyvek és tanítási segédeszközök kölcsönözhetők.

 

Amennyiben további információra van szüksége, keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen visszahívást.

Beszédcentrikus  módszerrel (5-10 fő részére) esetén heti 2x2 órás intenzitással:

4 hetes befizetés esetén: 4.950 Ft +ÁFA / óra / csoport - összesen 74.400 Ft+ÁFA
12 hetes befizetés esetén:

4.650 Ft +ÁFA / óra / csoport - összesen 208.800 Ft+ÁFA

 

Személyre szabott rugalmas megoldásokat kínálunk egyéni tanulás esetére:

Magánórák 4.650 Ft +ÁFA/ 50perc / fő
Magánóra két személyre 4.950 Ft +ÁFA/ 50 perc / 2 fő

 

Kihelyezett tanfolyam esetén 900 Ft/alkalom utazási költséget számolunk fel.

Kérje egyedi árajánlatunkat!